Time Tells if you’re Tired

Note: If this is your first time to TotalFluff, please visit this brief explanation. Thanks!

Hi!

Quick quiz for you! If you are really tired, you know you got to your current location at 7:00am, and it is now 2:00pm, how do you calculate how long you’ve been at this location?

a) Remember that 7+5=12+2= 7 hours?
b) Realize that 12+2=14-7= 7 hours? or
c) Remember that 9-3 is six hours, so 9-(3-1=2)=5 hours, and 9-2=7:00am, and therefore 5 hours + 2 hours = 7 hours?

If you answered “c”… you’re tired.

Have a lovely day!

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *